Skip to main content
Niel Brinkhuis

Spreker

Ervaringsdeskundige Spreker

Met mijn bureau ‘ NB kracht van een nieuwe kans’ werk ik op het scheidsvlak tussen zorg, veiligheid en onderwijs. Zowel ambulant, en intern op locatie. Ik richt mij op zeer specifieke doelgroepen met o.a. preventie trainingen, workshops, coaching, conflictbemiddeling en voorlichting geven betreffende mijn eigen ervaringen uit een pittig verleden. Deze ervaringen heb ik aangevuld met diverse cursussen en opleidingen. Het maakt dat ik als professional inmiddels over veel kennis en kunde bezit. Maar het echte verschil, daar waar ik echt onderscheidend in ben, is de kunst. De kunst van het echt bereiken van de ‘onbereikbaren’. Mensen die zo beschadigd zijn of vast zitten dat ze geen uitweg meer zien, verward of de wens hebben om voor een ander leven te kiezen maar middels intimidatie en bedreiging er niet uit denken te kunnen komen, mensen die denken dat het hun lot is, mensen die wantrouwend zijn naar ,,de zorg” en daar niets meer mee willen. Ik zie mijzelf als een specialist in het werken met deze doelgroepen.

Mijn persoonlijke gereedschapskist is inmiddels zo gevuld dat ik veel generalische bekwaamheden heb die ik met volle overgave en passie in weet te zetten.
Ik ken de “zware” (zwarte) kant van het leven goed. Ik reflecteer mijn eigen leven, mijn stappen, de keuzes die ik heb gemaakt, voortdurend. Inmiddels sta ik al jaren sterk in de maatschappij. Door te kunnen helicopterview-en weet ik wat nodig is om uit circuits te (kunnen) stappen, de criminele onderwereld achter je te laten, alle negativiteit weet om te buigen in positiviteit en kansgerichte stappen te zetten.

Ervaringsgebieden

Spreker

Presentatie met mijn levensverhaal, eventueel samen met mijn partner. Daarnaast spreek ik als ervaringsdeskundige tussen zorg, veiligheid en onderwijs.

Groepsgesprekken

Gesprekken rondom thema’s:

  • Omgaan met groepsdruk
  • Brotherhood…wat zijn echte vrienden?
  • Criminaliteit preventie
  • Wat is adoptie en hoe ga je hier mee om?
  • Wat zijn loverboys en hoe hiermee om te gaan?
  • Pijn

Presentaties zijn op maat, vooraf nemen we contact met elkaar op om de thema’s te bespreken.

Spreken in combinatie met andere professionals

Ik werk samen met andere professionals op het gebied van:

  • welzijn,
  • outreached werken,
  • zelfverdediging,
  • Boksend opvoeden,
  • stop pesten nu.nl

Extra Informatie

Kosten & Beschikbaarheid

Neem contact op voor meer informatie, kosten en beschikbaarheid

Wil je meer weten of mij boeken als spreker? Laten we samen verder praten!

Het echte verschil, daar waar ik echt onderscheidend in ben, is de kunst. De kunst van het echt bereiken van de ‘onbereikbaren’. Mensen die zo beschadigd zijn of vast zitten dat ze geen uitweg meer zien, mensen die denken dat het hun lot is, mensen die wantrouwend zijn naar ,,de zorg” en daar niets meer mee willen. Ik zie mijzelf als een specialist in het werken met deze doelgroepen.

Niel Brinkuis